Konsultacja

HARMONOGRAM

dyżurów prawnych realizowanych w miesiącu

LISTOPAD 2017 r.

Porady prawne dla członków ZNP (Powiat Dębica)

• telefon - 014 6702552
  • miejsce -Zarząd Oddziału ZNP w Dębicy ul. Sienkiewicza 1
  • termin - 08.11.2017 r. (środa)
  • godziny - 15:10 - 17:00
  • uczestnicy: członkowie ZNP z Oddziałów ZNP: Dębica gm., Brzostek, Czarna k/Dębicy, Pilzno, Żyraków.

(porady prawne są udzielane członkom ZNP - za okazaniem aktualnej legitymacji ZNP)

• Radców prawnych i doradców prawnych zatrudnia Zarząd Okręgu ZNP i są do dyspozycji prezesa okręgu ZNP. Wszelkich dyspozycji radcom prawnym i doradcom prawnym wydaje prezes okręgu ZNP.
  • W pilnych sprawach prawnych członkowie ZNP mają możliwość uzyskania porady prawnej udzielanej przez Stanisława Kłaka w siedzibie Zarządu Okręgu Podkarpackiego ZNP po wcześniejszym uzgodnieniu terminu spotkania drogą telefoniczną.
  • W nagłych sprawach porady prawne dla członków ZNP mogą być udzielane drogą telefoniczną po uprzednim uzgodnieniu tego faktu z Prezesem Oddziału ZNP do Oddziału, do którego członek ZNP należy. Następnie Prezes Oddziału ZNP o tym fakcie informuje Prezesa Okręgu Podkarpackiego ZNP lub Biuro ZOP ZNP. Prezes Okręgu ZNP kieruje członka ZNP do odpowiedniego prawnika lub doradcy prawnego ZOP ZNP.
  • Członek ZNP lub osoba funkcyjna ogniwa ZNP (oddział ZNP, ognisko ZNP) może otrzymać poradę prawną lub opinię prawną po uprzednim złożeniu pisemnego zapytania lub opisanej sprawy do Biura ZOP ZNP.
  • TERMIN porad prawnych może ulec zmianie - proszę na bieżąco śledzić stronę Okręgu Podkarpackiego ZNP.

Script logo   StudioStrona.pl